Liffey

A+ A A-

El Liffey fa 2 anys

El Liffey fa 2 anys El pastís d'aniversari del Liffey / Foto: Liffey

Amics lectors, avui dia 24 de febrer del 2013, el Liffey està de celebració i és que fa 2 anys que va engegar aquest projecte periodístic. L’objectiu fundacional del diari no ha variat i el Liffey continua informant a través d’una selecció de notícies rellevants que expliquen l’actualitat irlandesa en català, fugint de les exageracions i dels tòpics fàcils, sabent de què es parla i posant les notícies dins del seu context.

Durant el darrer any hi ha hagut canvis importants i a partir de l’abril el Liffey va passar d’un sistema totalment manual cap a una plantilla de disseny Gavick utilitzant la plataforma Joomla, totalment automàtica i que permet, entre d'altres coses, fer comentaris als lectors.

Les dues darreres novetats han estat el “Minut a minut” durant els partits d’Irlanda al Sis Nacions (rugbi.liffey.cat) i el trasllat de les notícies de la versió antiga des de www.diariliffey.com a ww2.liffey.cat.

Moltes gràcies a tots els lectors i per molts anys Liffey!

Marc Esteve

Director del Liffey

URL curta: ves.cat/dhpC

1 comentari

  • sergi

    Felicitats per la vostra ajuda al fet nacional català, que millor que un diari en català a un país que ha sofert el mateix, cal imaginar tots els diaris i publicacions i pubs irlandesos als EEUU i la seva ajuda a la causa, doncs és quasi el mateix que esteu fent. Dos anys son fàcils de dir pero el dia a dia costa de fer a més fer una publicació com aquesta seriosa i fora de tota versió tergiversada de la realitat. Crec que gràcies a vosaltres fa que tots coneixin Catalunya, i jo com a estudiant resident a Castleknock, vaig viure plenament en català, sempre amb l'estelada penjant de la finestra i com a nacionalitat catalana. Felicitats pels dos anys d'existència i per la feina que fas Marc

    Report sergi Dilluns, 25 de febrer 2013 08:05 Comenta

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.