Liffey

A+ A A-

Nova joguina de la policia per a les zones de vianants

Nova joguina de la policia per a les zones de vianants Dos "gardaí" en Segway per Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Garda via Flickr

Un acord entre la policia i la Dublin City Business Association (DCBA) permetrà que dos policies patrullin per la zona del comercialíssim Grafton Street (Dublin 2) en Segway, un vehicle elèctric de dues rodes que ja utilitzen diverses policies en més de 300 ciutats arreu del món. Els dos vehicles han estat decorats amb els colors festuc i blau característics del cos, l'escut i la paraula Garda.

Tom Coffey, director general de la DCBA, espera que l’ús dels Segways maximitzi l’efectivitat, la mobilitat i la visibilitat de la policia pels carrers de la ciutat. Per la seva banda el sotscomissari John Towney ha dit que la seva introducció ajudarà a controlar zones on no hi poden arribar altres tipus de vehicles.

Aquestes dues primeres unitats han estat donades per la DCBA i formaran part d’una prova pilot que, en cas d’obtenir resultats satisfactoris, podria estendre’s a altres zones de la ciutat en el futur.

Font: Irish Independent

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.