Liffey

A+ A A-

El Servei de Salut demana decòrum a l’hora de vestir

El Servei de Salut demana decòrum a l’hora de vestir Mid Western Regional Hospital, Limerick / Foto: Punch Consulting Engineers

Com que no en té prou amb el dèficit que acumula a causa del malbarat endèmic de recursos econòmics ara el Servei Irlandès de la Salut (HSE) a la regió del Mid-West (principalment la zona entre Limerick i Galway) s’ha acarnissat amb les integrants de la plantilla que ensenyen massa carn quan són a la feina i ha amenaçat amb accions disciplinàries o fins i tot amb l’acomiadament.

En un document de 10 pàgines s’especifica les normes en el codi de vestir i d’altres elements com tatuatges, piercings i ungles artificials o polides. Entre les peces de roba que es consideren inacceptables hi ha les minifaldilles, les camises de tirants, les samarretes que deixen l’esquena al descobert i les camises o samarretes que no arriben a la cintura.

L’allau de crítiques ha estat immediata i sobretot fan referència a la pressió que ja pateixen les treballadores de la sanitat amb les retallades com per haver de fer atenció a aquestes ximpleries. Segons Andy Pike, ajudant del secretari general del sindicat Impact, el HSE s’ha passat de la ratlla i afirma que, com a molt, hi deu haver una o dues persones que no vesteixen correctament.

Font: Irish Examiner

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.