Liffey

A+ A A-

Més polèmica amb la taxa de l'habitatge

Si fins abans de la data en què es podien començar a pagar els 100 euros de la taxa de l'habitatge l'única polèmica era la seva existència i que alguns diputats fessin una crida al boicot, ara s'hi han sumat dos elements que han afegit més llenya al foc: d'una banda els rumors dient que la web on es podia fer efectiu el pagament no era segura i de l'altra que el govern podria demanar informació sobre els propietaris a la companyia elèctrica ESB.

En relació a la inseguretat del portal www.householdcharge.ie el rumor ha estat desmentit pel ministre de Medi Ambient Phil Hogan que ha dit que no hi ha cap problema, que la web és segura i la informació obtinguda no és a l'abast de terceres persones. També ha dit que els qui per errors de funcionament del web havien pagat dues vegades se'ls tornaria els diners immediatament.

En l'assumpte d'ESB, ha estat el cap de l'Agència de Protecció de Dades Billy Hawkes qui ha dit que haurien d'estudiar el tema però que, en principi, el fet d'obtenir informació sobre particulars per una cosa no relacionada amb l'electricitat no s'ajustaria a la legalitat vigent i es podria considerar una pràctica una mica preocupant.

Font: Newstalk 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.