Liffey

A+ A A-

El bar del Dáil seguirà servint alcohol a totes hores

El bar del Dáil seguirà servint alcohol a totes hores L'edifici del Parlament d'Irlanda a Kildare Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Semblava que amb l’incident conegut com a “lapgate”, en què la diputada Áine Collins va seure a la falda del diputat Tom Barry, que va reconèixer haver begut més del compte, durant la sessió parlamentària nocturna que va debatre la Llei de l’Avortament, les coses al bar del parlament canviarien però no ha estat així.  

Segons les dades de venda del bar al que només hi tenen accés diputats i senadors, aquella nit van servir-se 331 begudes alcohòliques, entre d’altres 105 cerveses rosses, 74 Guinness, 29 gots de ginebra o vodka i 17 brandys; en total van deixar-s’hi 1.440,80 euros. Si a aquest import se li suma la recaptació de l’altre bar, per a periodistes i convidats, el compte final de la nit puja fins als 3.572 euros.

Malgrat la crida feta per alguns diputats i senadors demanant que al bar del parlament no se serveixi alcohol en considerar que és un lloc de feina com qualsevol altre, una font pròxima al Comitè de Normes i Privilegis, que és qui ho hauria de regular, ha assegurat que no tenen cap intenció de tractar el tema durant aquest any.   

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/ikLL

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.