Liffey

A+ A A-

Els Dubs passen a la final en desfer-se d’un ultradefensiu Donegal

Després de setze anys d’espera els Dubs jugaran la final de l’All Ireland de futbol gaèlic que es disputarà el proper 18 de setembre al Croke Park en superar l’equip de Donegal per un curtíssim 0-8 a 0-6*. El seu rival serà Kerry, contra qui va perdre la final de 1985, que va superar Mayo en l’altra semifinal.

Aquest resultat sense gols i amb tants pocs punts va ser fruit d’una estratègia ultradefensiva de Donegal que alguns van titllar d’antifutbol i que només va permetre als dublinesos d’anotar dos punts en tota la primera part. Jim McGuinness, l’entrenador de Donegal, va justificar-se dient que ell el que volia era guanyar encara que fos sense oferir un bon espectacle.

En arribar al descans el resultat era favorable a Donegal per 0-4 a 0-2 i la segona part va tenir la mateixa tònica. Però malgrat jugar amb un home menys des del minut 58 (en total són 70) per l’expulsió del Dub Diarmuid Connolly, l’equip de la capital irlandesa va poder capgirar el marcador i fins i tot en el temps de descompte va estar a punt de marcar un gol però el porter de Donegal va desviar la pilota.

* El primer número són gols: pilotes que han entrat a la porteria i valen per tres. El segon número són punts: pilotes que han passat entre els dos pals però per sobre del travesser i valen per u.

Font: The Journal.ie

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.