Liffey

A+ A A-

A Donegal la venjança és un plat que no es serveix fred

Quan la derrota contra Dublin el passat 28 d’agost encara cueja a Donegal a causa de les crítiques rebudes pel seu plantejament ultradefensiu que va provocar que el marcador final acabés amb un curtíssim 0-8 a 0-6, la venjança s’està servint aquests dies a una temperatura més alta del que seria habitual i és que no hi ha hagut temps per poder refredar l’ambient en tants pocs dies.

La Gaelic Athletics Association (GAA) no assigna la majoria de les entrades de la final als equips participants, Dublin i Kerry en aquests cas, sinó que les reparteix entre tots els comtats que més tard les distribueixen entre els seus clubs i associacions. A Dublin li’n van tocar 8.000 que no cobreixen la demanda ni de broma atès l’interès desmesurat dels dublinesos que portaven 16 anys esperant aquest moment.

Això ha fet que gent que té entrada però que no és de Dublin ni de Kerry vulgui fer negoci amb els seguidors desesperats que pagarien el que fos per ser presents al Croke Park el proper 18 de setembre i tenir la possibilitat de veure com el seu equip aixeca la Sam Maguire (nom que rep el trofeu).

De moment la forquilla de preus va de 500 a 1.000 euros però per als fans dels Dubs que no puguin presenciar el partit en directe l’ajuntament de Dublin té previst instal·lar pantalles gegants en diversos punts de la ciutat on s’hi puguin reunir grans aglomeracions, un dels llocs que més sona és College Green (Dublin 2) que ja va ser escenari el mes de maig passat de l’acte amb el president nord-americà Barack Obama.

Font: Donegal Daily

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.