Liffey

A+ A A-

El Celtic podria jugar l'inici de la Champions a Dublin

El Celtic podria jugar l'inici de la Champions a Dublin L'Aviva Stadium des de Londonbridge Road, Dublin 4 / Foto: Liffey

Si com és d’esperar el Celtic guanya la lliga escocesa, cosa que passa cada any des de l’absència dels Rangers, l’equip catòlic de Glasgow haurà de jugar la fase prèvia de la Lliga de Campions a l’estiu però del 23 de juliol al 3 d’agost se celebraran els Jocs de la Commonwealth, que tindrà el Celtic Park com una de les seves seus, fet que obligaria els verd-i-blancs a jugar en una altra banda.

L’estadi més proper és el Hampden Park, la casa dels Rangers, però aquest camp també serà seu dels Jocs, per la qual cosa queda descartat. Per proximitat l’opció més fàcil seria jugar a Murrayfield, l’estadi d’Edimburg considerat la meca del rugbi escocès i on també hi juga la selecció de futbol, però el fet que el Celtic sigui considerat un equip irlandès obre la porta a jugar el partit a Dublin, ciutat on hi té molts seguidors.

L’estiu passat el partit amistós contra el Liverpool a l’Aviva Stadium va ser un gran èxit d’assistència i jugar un partit de la Lliga de Campions probablement generaria molta expectació. També hi ha la possibilitat de jugar a Anglaterra, es parla de Liverpool i Manchester; en aquesta darrera ciutat el Celtic ja va jugar a Old Trafford contra el Rapid de Vienna. De moment ho han començat a discutir amb la UEFA per saber quines podrien ser les possibilitats de cada opció.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/hqt6

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.