Liffey

A+ A A-

Apostes de 500/1 a que Mr Tayto sigui seleccionador

Apostes de 500/1 a que Mr Tayto sigui seleccionador Mr Tayto donant suport a la selecció irlandesa / Foto: Mr Tayto via Facebook

La destitució de Giovanni Trapattoni com a seleccionador irlandès de futbol ha animat les cases d’apostes sobre qui serà el substitut i de moment el més ben posicionat, amb una ràtio de 1/5 (1,2 euros de premi per euro jugat) és Martin O’Neill, l’exentrenador del Celtic de Glasgow. El segueixen Mick McCarthy amb 6/1 i Roy Keane amb 18/1; McCarthy i Keane van tenir una forta enganxada a la Copa del Món del 2002 i Keane va ser expulsat de l’equip, episodi conegut com a “els fets de Saipan”.

Però entre la clientela de les cases d’apostes hi ha sempre molt de bromista i hi ha qui aposta per Mr Tayto, la mascota de les patates xips homònimes, tota una icona de l'imaginari col·lectiu irlandès. Mentre un portaveu de l’empresa assegurava que el Mr Tayto feia temps que tenia l’ull posat en la feina d’entrenador, ell demostrava les seves habilitats fent uns tocs amb la pilota. La seva ràtio és de 500/1, és a dir, que és una aposta arriscadíssima però en el cas miraculós que sigui escollit seleccionador l’apostant guanyaria uns calers.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/hmwj

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.