Liffey

A+ A A-

L'ERC evita un partit de rugbi amb ous de xocolata

L'ERC evita un partit de rugbi amb ous de xocolata Partit entre Munster i Leinster el Divendres Sant del 2010 / Foto: Youtube (Vídeo al final de l'article)

Finalment i després d'uns dies amb els propietaris dels pubs de Limerick amb els dits creuats i tocant fusta, l'European Rugby Cup (ERC) ha donat a conèixer les dates en què se celebraran els quarts de final de la Heineken Cup i el partit entre el Munster i l'Ulster es disputarà al Thomond Park de Limerick el Diumenge de Pasqua a la 1.45 del migdia.

Així doncs el temor que el Munster-Ulster es jugués el Divendres Sant s'ha esvaït i no es repetirà la història de l'any passat a la Magners League que va acabar amb batalla legal a causa de la prohibició de servir alcohol en dies de marcat caràcter religiós com Nadal. En aquella ocasió van fer una excepció entre les 6 de la tarda i les 11 de la nit.

Abans també s'hi incloïa el dia de Saint Patrick però es va derogar i ara cada 17 de març bona part de la població irlandesa intenta recuperar les pintes perdudes durant els anys de prohibició.

Aquesta notícia no només ha alleujat els propietaris de pubs sinó també els afeccionats, que vivien horroritzats amb la idea d'anar a veure el partit al seu local pub i haver de menjar un ou de xocolata en ple avanç de la línia de tres quarts del Munster, sense cap possibilitat de fer una cosa tan habitual com és tenir una pinta a la mà.

Font: Irish Examiner 

Media

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.