Liffey

A+ A A-

Ndungu guanya la marató i molts es queden sense medalla

Ndungu guanya la marató i molts es queden sense medalla Geoffrey Ndungu aixecant el trofeu / Foto: Dublin Marathon via Twitter

La marató d’ahir dilluns va tenir el mateix guanyador que fa un any i el kenyà Geoffrey Ndungu va creuar en primera posició la línia de meta situada a la georgiana Merrion Square (Dublin 2) amb un temps de 2 hores 11 minuts i 9 segons, 2 minuts i mig més que l'any passat.

A la cursa hi van participar 14.300 atletes i malgrat que a l'inici feia una mica de fresca, les condicions eren molt idònies per a fer el recorregut de més de 42 km que passava en bona part pel sud de Dublin. El fet de ser un dilluns festiu va disminuir les incidències en el trànsit i els carrers tallats van reobrir-se a mesura que els més lents anaven avançant.

L’alta participació va superar les expectatives dels organitzadors que no esperaven més de 10.000 persones i és per aquest motiu que no van poder complir la promesa de donar una medalla de llautó commemorativa a tots aquells que van acabar la cursa. Tanmateix, els qui van arribar quan ja no quedaven medalles se’ls en enviarà una properament.  

Font: Irish Times i The Journal.ie

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.