Liffey

A+ A A-

Lidl obre una botiga de quatre dies a Grafton Street

Lidl obre una botiga de quatre dies a Grafton Street La botiga de Lidl a Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Grafton Street (Dublin 2), el carrer més comercial de la capital irlandesa, ja fa temps que va deixar enrere la crisi i ara hi ha bufetades entre les grans marques per a obrir-hi botiga. La majoria de nous locals són de les cases més conegudes, que volen assegurar-se una presència als carrers més concorreguts, però a Grafton Street ha saltat la sorpresa amb l'obertura d'una botiga de... la cadena de supermercats alemanya Lidl.

De tota manera, el que hi ha al número 32 d'aquest carrer no és el típic establiment de Lidl amb prestatgeries plenes de tot tipus de productes i caixeres cobrant a la clientela sinó que només s'hi pot mirar i provar la roba que hi ha, sense poder comprar-la; sembla una botiga de tota la vida, amb maniquins i roba de diverses talles però els clients surten amb les mans buides.

El local que anteriorment havia ocupat el Loft Café s'ha convertit en una pop-up shop, és a dir, un local temporal on, des d'avui fins al 17 de setembre, Lidl mostrarà una col·lecció de 20 peces de roba, amb un preu màxim de 59,99 euros, entre les quals hi ha jaquetes de pell, texans, botes, bufandes i vestits dissenyats per Heidi Klum que estaran a la venda als supermercats Lidl a partir del 18 de setembre.

Font: Irish Independent  

URL curta: bit.ly/2wqR376

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.