Liffey

A+ A A-

Lidl crearà 600 llocs de treball els propers 2 anys

Lidl crearà 600 llocs de treball els propers 2 anys El Lidl de Moore Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Comparat amb els gegants del sector, Tesco i Supervalu, la cadena de supermercats alemanya Lidl encara no té una gran quota de mercat, un 12%, però és una de les que creix més, sobretot gràcies a la seva expansió constant que l'ha dut a obrir 146 establiments des que va arribar a l'illa ara fa 16 anys i segons la companyia, des de llavors ha aportat més de 1.500 milions a l'economia irlandesa. Actualment té uns 4.000 treballadors.

Així doncs, a fi de poder continuar creixent i fer front al milió i mig de clients que cada setmana entren a les seves botigues, Lidl ha anunciat la creació de 600 llocs de treball durant els propers dos anys. Les feines són de tot tipus, des de reposadors a les botigues fins a quadres directius i també per al nou magatzem situat a Newbridge (Comtat de Kildare).  

Com sol passar amb aquestes notícies positives per a l'economia, el govern ha tret pit de la mà de Mary Mitchell-O'Connor, ministra de Treball, Empresa i Innovació, que ha afirmat que l'aposta de Lidl és un vot de confiança cap a Irlanda.

Més informació sobre les vacants jobs.lidl.ie

Font: RTÉ

URL curta: bit.ly/2aYWWQC

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.