Liffey

A+ A A-

Eircom es gasta 16 milions d’euros per perdre 3 lletres

Eircom es gasta 16 milions d’euros per perdre 3 lletres El logotip d'Eir / Foto: Eir via FB

Eircom va presentar ahir la seva nova imatge corporativa en què principalment destaquen dues coses: el nom passa a ser Eir, és a dir, que perd tres lletres, i el logotip es modernitza, tot i que hi ha qui l'ha titllat de ser molt semblant a la representació del virus de l'Ebola. La filial de telefonia mòbil Meteor no canviarà de nom però sí que ho faran eMobile, eVision i eFibre, que passaran a dir-se eir Mobile, eir Vision i eir Fibre, respectivament.

Segons l'empresa, aquest canvi d'imatge és el més important que ha experimentat Irlanda en els darrers 20 anys i tindrà un cost total de 16 milions d'euros. Aquest import servirà per a canviar l'uniforme de 1.500 operaris tècnics així com incorporar la nova imatge a la flota de 1.500 vehicles i a les 116 botigues. També ha endegat una massiva campanya publicitària amb 6.000 anuncis televisius, 4.500 de radiofònics i 2.100 pòsters.

El nom Eircom va ser creat l'any 1999 quan Telecom Éireann va ser privatitzada d'una manera gens clara, fet que va generar força controvèrsia. Des de llavors ha passat per diversos alts i baixos canviant de mans en diverses ocasions i fins i tot entrant en un concurs de creditors.

Font: RTÉ

URL curta: ves.cat/mfIp

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.