Liffey

A+ A A-

Vodafone presenta batalla legal per la compra d’o2

Vodafone presenta batalla legal per la compra d’o2 Una botiga de Vodafone / Foto: Liffey

Des de la introducció de la telefonia mòbil a Irlanda Vodafone ha estat l'operadora amb més quota de mercat però la compra d'o2 per part de 3 (Three) per 780 milions d'euros ha equilibrat la situació i malgrat les condicions antimonopoli imposades per la Unió Europea a fi d'autoritzar l'operació sembla que Vodafone presentarà batalla legal contra ComReg, l'ens regulador de les comunicacions a la República que, paradoxalment, també havia mostrat els seus dubtes abans del vistiplau europeu.

De moment ja ha presentat una demanda a l'Alt Tribunal en considerar que l'operació o2-Three li suposa un desavantatge molt significatiu i que s'hi hauria de posar remei si no es vol que afecti la seva política d'inversions en el futur. També alerta que el nou conglomerat, que s'anomenarà Three i que farà desaparèixer la marca o2, té conseqüències molt negatives per al consumidor per manca de competència.

Per la seva banda una portaveu de Three ha assegurat que no els ha sorprès gens la decisió de Vodafone perquè ara hi haurà més competència al mercat de telefonia mòbil i l'empresa que ha estat sempre líder indiscutible ha vist amenaçada la seva posició.

Font: RTÉ

URL curta: ves.cat/l0-H

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.