Liffey

A+ A A-

Reduiran el subsidi a qui no pengi el seu CV a internet

Reduiran el subsidi a qui no pengi el seu CV a internet Oficina de Benestar Social i Ocupació a Dublin 1 / Foto: Liffey

El govern continua amb la seva croada contra els aturats que no fan prou per trobar feina i ara estudia introduir una llei que penalitzarà amb una reducció del subsidi els aturats de llarga durada, uns 185.000, que no pengin el seu currículum als webs de feina. Aquesta mesura forma part del programa Pathways to Work per a l'any 2015, que pretén que uns 100.000 aturats tornin al mercat laboral.

Altres mesures són la creació de 57.000 places en cursets de formació així com 33.000 places en un programa d'inserció laboral. El programa per al 2015 compta amb 17 grans accions i 45 objectius.

També s'ha creat el Working Family Bonus, els detalls del qual s'anunciaran dimarts vinent durant la presentació del Pressupost 2015 i que consistirà en el manteniment de manera temporal d'alguns subsidis relacionats amb els fills a persones que tornin a treballar; actualment hi ha gent que, a causa dels alts costos en servei de guarderia, els surt a compte no treballar i cobrar de Benestar Social i aquest bonus hauria de ser un incentiu per trencar aquesta dinàmica.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/l0XJ

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.