Liffey

A+ A A-

Malgrat la saturació d’oficines en manquen de grans

Malgrat la saturació d’oficines en manquen de grans Oficines per llogar a la zona d'Smithfield, Dublin 7 / Foto: Liffey

Tot i que a la ciutat de Dublin hom pot veure centenars de rètols anunciant oficines per llogar i el mercat està saturat arran de la construcció massiva d’edificis destinats a empreses durant els anys bojos del Celtic Tiger, l’informe anual de l’IDA, l’agència estatal que gestiona l'atracció d'inversió estrangera cap a Irlanda, ha ressaltat un problema que podria estranyar a molta gent.

Segons Barry O’Leary, de l’IDA, tenen contactes amb quatre multinacionals que volen establir-se a Dublin però que necessitarien un lloc amb oficines d’un espai que actualment no es pot trobar i és que la majoria de locals disponibles són per a empreses d’una mida mitjana. O’Leary ha alertat que si la construcció de grans blocs d’oficines no comença immediatament, es podria iniciar una dinàmica negativa amb les empreses anant cap a altres llocs.

Per la seva banda Richard Bruton, ministre d’Empresa, ha dit que traslladarà aquest assumpte al govern i que creu que la NAMA, el banc públic d’actius tòxics propietari d’un gran nombre d’edificis d’oficines, podria jugar un paper important en aquest tema.

Font: Irish Indpendent

URL curta: ves.cat/hhXN

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.