Liffey

A+ A A-

Tornen un llibre a una biblioteca de Meath 80 anys després

Tornen un llibre a una biblioteca de Meath 80 anys després El llibre retornat després de 80 anys / Foto: Meath County Council Library via Flickr

El responsable de la Biblioteca del Comtat de Meath, Ciarán Mangan, va flipar quan va veure que a la bústia on els usuaris poden retornar els llibres n’hi havia un que feia 80 anys que l’havien prestat. Fent un càlcul ràpid amb una penalització d’un penic a la setmana l’import total que l’infractor hauria de pagar pujaria a 4.160 euros.

De tota manera Mangan ha assegurat que en cas de descobrir el malfactor no li ho tindran en compte, entre d’altres raons perquè molt probablement la persona que se’l va quedar ja no deu ser viva i deu haver estat un familiar que tenia mala consciència amb aquest assumpte. És més, li està molt agraït pel gest.

Curiosament el llibre és un recull de fotografies del 31è Congrés Eucarístic que va celebrar-se a Irlanda l’any 1932, esdeveniment que tornarà a Dublin d’aquí a deu dies. No se sap qui va demanar prestat el llibre perquè només hi ha dades amb noms i cognoms des del 1994, any en què es va informatitzar la biblioteca. La biblioteca exposarà el llibre en qüestió de manera especial.

Font: Irish Times

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.