Liffey

A+ A A-

Garth Brooks ho peta i farà cinc concerts al Croker

Garth Brooks ho peta i farà cinc concerts al Croker Entrades exhaurides per als cinc concerts / Foto: garthbrooks.com

El cantant nord-americà de country Garth Brooks farà fins a cinc concerts el proper més de juliol i superarà el récord d'actuacions seguides al Croke Park de Dublin que fins ara tenien els U2 amb tres concerts. En principi el d'Oklahoma havia previst de fer tres concerts però la bogeria per aconseguir una entrada va fer que primer se'n programés un altre, el quart, i després un cinquè.

Així doncs i tenint en compte que el Croker té una capacitat per a més de 80.000 espectadors, en total seran unes 400.000 persones les que veuran Brooks l'estiu vinent, és a dir, gairebé el 10% de la població de la República. Els afortunats no són només els fans amb entrada sinó també els que tenen negocis com hotels, bars i restaurants, que s'asseguraran el ple durant 5 dies i que ja han començat a apujar tarifes per aquelles dates.

Tanmateix, no sempre plou al gust de tothom i també hi ha gent que ho pateix; és el cas dels veïns de l'estadi, que ja han anunciat que estudiaran la possibilitat de presentar un recurs pels inconvenients que els suposa que es talli el trànsit a la zona durant cinc dies, a banda del soroll i la brutícia que deixen els milers d'assistents.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/iUfu

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.