Liffey

A+ A A-

Augmenta l'oferta de cinema a Dublin

Augmenta l'oferta de cinema a Dublin Sala del Light House Cinema d'Smithfield, Dublin 7 / Foto: Light House Cinema

L'empresari hoteler i cultural Harry Crosbie, propietari de l'Hotel Gibson, de la sala de concerts The o2 i del Grand Canal Theatre, ha anunciat l'obertura el proper mes de març d'un nou cinema a la zona del Point Village, que és on Crosbie té la majoria dels seus negocis. L'equipament de 12 sales serà gestionat per l'empresa Odeon que s'estrena a Irlanda.

El complex urbanístic del Point Village és una zona de Dublin que ha quedat a mig fer a causa de la crisi econòmica i fa poc ja van haver de desmuntar i empaquetar cap a Anglaterra una roda de fira per la poca assistència de públic que només omplia l'atracció quan se celebrava un concert a la sala o2 que, d'altra banda, registra un percentatge d'ocupació en els esdeveniments programats dels més alts del món.

I com ja informava la secció de despatxos d'aquest diari des de divendres passat i després que l'empresa Element Pictures n'assumís la gestió, ja torna a funcionar el Light House Cinema d'Smithfield, amb les seves característiques butaques de color i 8 pantalles. El cinema havia tancat el mes d'abril per impagament i desavinences en el preu del lloguer entre el propietari, que l'havia doblat de cop i els gestors.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.